Access Facelift - Energetikai ránctalanítás kívül-belül

Az Access Energetikai Facelift kezelés egy varázslatos módszer az arc megfiatalítására és az öregedés jeleinek visszafordítására az arcon és az egész testen.

Az Access Facelift Energetikai Arc Kisimítás kezelést azért alkottták meg, hogy kisimítsa a ráncokat a Testeden és a Lelkeden is!

A finom, nyugtató érintés dekoltázson, arcon és a fejen történik, életre kelti és megfiatalítja a tested sejteit.

Kezelés közben több különböző energia fut a testen és az arcon, felszabadulhatunk azok alól a gondolati, érzelmi, ítéletek és hiedelmek alól is, melyek benne tartanak életed traumáiban, drámáiban. A felszabadulás eredményeként fiatalodhat a test, kisimulhatnak a ráncok,hiszen ezek is mind a fejünkben lévő gondolatok negatív következményei.

Mi van akkor, ha a kor egy nézőpont, amelyet magadba zársz?

Az Access Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A kezelés – mely ruhában egy masszázságyon történik, egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz...

Access Body/testkezelések:

Mimikri testkezelés:

Mimikri értelmezése:

"Megtévesztő magatartás, amellyel egy személy úgy alkalmazkodik a környezetéhez, hogy másnak mutatja magát, mint amilyen valójában."

Más emberek életútjának, szokásainak, valóságainak, gondolatainak a törlése, és a saját gondolataid, ötleteid, tudásod használatának felébresztése!

Ez a test kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna, az összes szülőktől, oktatásból, családból és a kollektív tudatból átvett fix nézőpontokat, mintákat fájdalmakat törli, amit ki akartál próbálni, és azután már el is felejtetted, hogy nem is a tiéd! Ezekkel a leutánzásokkal azonban az ember bezárja magát!

A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad, azért, hogy másoknak megfelelj.

90%-os agykapacitás aktiválása + Mimikri

Az ember az agyának jó ha a 10%-át használja.

A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása . Agyi kapacitásunk jelentős mértékben növelhető! Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez!

Sejtmemória kezelés:

Kitörli egy trauma emlékét, amit a sejt nem akar elengedni. Ha valaha trauma ért, pl. elestél, vagy eltört valamid, vagy ha műtét nyomán van egy fájó pont a testedben, akkor ez traumaként raktározódik a sejtekben, sokszor nincs is tudomásunk róla, észre sem vesszük ezeket. A sejtmemória kezelés a hegszöveten történik, feloldja a traumát, így visszatér a természetes állapotába, ami már gyógyulás.

Ez egy hihetetlenül dinamikus folyamat, és látható csodákat teremt az által, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy gyógyuljon!

Rendkívül erőteljes állatokon használva is! :)

MTVSS testkezelés:

Az "MTVSS" testkezelés a "választás eszköze", hiszen szinte majdnem mindent visszarendez, ahol a test félreműködhet.

Óriási hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket is kezelik vele.

Ez a kezelés fel tudja oldani mind azt a változtatást ami a testünkön történt, bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Dmmmdm testkezelés:

Sejtek lebontása és újraépítése. A kezelés során egy „komunikáció” történik a sejtekkel, melyek elkezdik megváltoztatni megjelenésüket és eltűnnek. Lehet használni célzottan tumorok, miomák, csontkinövések, sejtszaporulatok kezelésénél.

Háromszoros sorozatrendszerek testkezelés:

Sokk és traumaoldásra

Különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, érzelmileg, hogy nem vagyunk képesek túllépni rajta. Lehet, hogy évekkel ezelőtt történt valami, mégis úgy tekintünk rá, mintha tegnap lett volna. Vissza már nem mehetünk, és az új helyzetet sem választjuk. Beleragadunk egy idő- útkereszteződésbe. A traumát a testünkbe zártuk, ezért bizonyos események újra és újra beindítják azt — amit a test ismételten megél.

Mi az, amibe beleragadtál, amit ha elengednél, megváltozna minden? Mi mindent teremthetnél, ha választanád, hogy továbblépsz?

Látás helyreállítása testkezelés:

Egy kézrátételes kezelés, hogy segítse a látás helyreállítását.
- Segít homlok és arcüreg problémák esetén
- Oldódnak a szemet ért traumák
- Legfőbb célja,hogy visszanyerd a tisztánlátásodat
- Segít nem csak fizikai, de más szinteken is
- Szemfáradságra
- Szemgyulladásokra
- Szemüvegességre (Távollátás/Közellátás)
- Szemszárazságra
- Fényérzékenységre
- Törli azokat az érzelmi emlékeket, amelyek energiája elfedte látásodat

Jelenet vége balra el testkezelés:

Segít az elengedési folyamatokban, akár egy élethelyzet elengedése vagy konkrét személyét.

Toxikus amalgámok feloldása testkezelés :

Méregtelenítés

FONTOS!:

A fenti módszerek nem minősülnek egészségügyi illetve gyógyító módszereknek. Magyarországon ezen tevékenységeket csak orvos végezheti. Az orvosi kezelést nem helyettesíti semmilyen betegség esetében sem.