Bemutatkozás

Reichardt Nikolett vagyok, szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Az elmúlt években, folyamatosan megoldást kerestem az életem kérdéseire, a több egymás után kialakult élethelyzetem miatt.

A gondolataim és érzéseim nem hagytak nyugodni..., hogy lépjek, és derítsem ki, miért is vagyok itt a Földön..? Mindig is volt egy olyan érzés bennem, hogy nem szürkének születtem, hisz minden lélek okkal érkezik le..

Állandóan kaptam a jeleket/ volt amit észrevettem és volt amit nem/, hogy olyan dolgot csináljak amivel nemcsak magamnak, hanem másoknak is tudok segíteni!

..És jött az első jel..

Megláttam az Agykontroll tanfolyam hirdetését, és éltem is a lehetőséggel.

Nagy felismeréseket kaptam a tanfolyamon magamról, és a teremtő képességekről./ami igazából mindenkiben benne van/

A tanfolyam elvégzése után továbbra is kaptam a sugallatokat, és az élet is dobta elém a megoldásra váró feladatokat.

Sikeresen használtam az agykontroll eszközeit de valami még mindig hiányzott...

Később elhívtak egy Access Bars kezelésre...azt tudtam, hogy mire lehet hatással a kezelés,/energiablokkokra, stresszre ,elengedésre, elfogadásra stb / de akkor átsiklottam felette.., viszont a kezelés után érdekes érzéseket tapasztaltam...mint a könnyebbség, öröm, boldogság, hogy a testem-lelkem-szellemem egységben van.

Mivel elindult bennem és körülöttem a vátozás, ezért hajtott a kíváncsiság, és tudni akartam, hogy mi ez, hogyan működik, honnan származik? Nem telt el sok idő és már az Access Bars tanfolyamon ültem és szívtam magamba a tudást, pörögtek az események ☺ 3 hónap alatt 5 tanfolyamot végeztem el, egyikre épült a másik és olyan könnyed volt, hogy tudtam ez az én utam!

Amikor rádöbbentem arra, hogy micsoda eszköz van a kezemben, az akkor volt mikor kisfiam /3 éves/szorongott a közösségben és elkezdtem kezelni őt. 3 nap alatt teljesen átfordult ez az állapot nála. Felszabadult, olyan könnyed és boldoggá vált, megszűnt a szorongás!!!!

Ekkor határoztam el, ha ez a kezelés ilyen rövid idő alatt ekkora változást hoz, akkor szeretnék ezzel az eszközzel hozzájárulás lenni az emberek életéhez!!!

Ha úgy gondolod, hogy elakadtál az életedben, ha azt érzed, hogy nem azon az úton vagy ahol lenned kellene, vagy csak egy kellemes relaxációt szeretnél, gyere el és tapasztald meg ☺ Szeretettel várlak az EnergiaKuckómban!

Minden egy választással kezdődik...!

Mi van, ha nézőpontjainkkal nem akadályozzuk magunkat tovább?

Mi van, ha nyitottak vagyunk és el/befogadjuk az Univerzum ajándékait?